Doc. dr. Tomislav Mirković, dr. med. je že v študentskih letih prejel Prešernovo nagrado. Med specializacijo je za eno leto odšel na izpopolnjevanje v svetovno znani laboratorij Meakins-Christie na univerzo McGill v Montrealu. V začetku junija 1998 je v Nici opravil mednarodni izpit iz anesteziologije in intenzivne terapije pri Evropski akademiji za anesteziologijo, od takrat in vse do 2008 pa deloval kot vodja oddelka za intenzivno terapijo na kliničnem oddelku za srčno kirurgijo UKC Ljubljana. Leta 2000 je delal v enoti intenzivne medicine v bolnišnici La Croix Rousse v Lyonu pri prof. Claudu Guerinu, leta 2008 pa se je tri mesece izpopolnjeval iz umetnega predihovanja v enoti intenzivne terapije v bolnišnici La Pitié Salpêtrière v Parizu. Od leta 2012 je docent anesteziologije in od leta 2013 vodj...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!