Seveda Ona v tiskani izdaji ostaja ob torkih, kot priloga dveh osrednjih časnikov, Dela in Slovenskih novic, prav tako bo še naprej, vsak prvi torek v mesecu, izhajala naša samostojna revija Onaplus, ki je v razširjeni in praznični izdaji izšla prav danes. Ampak tukaj je še naša tretja edicija, ki bo z vami vsak dan. Onaplus.si je spletna nadgradnja obeh Oninih revijalnih edicij. Vsem trem je skupno, da obravnavajo vsa področja življenja in interesov, s poudarkom na vsebinah, ki zanimajo predvsem ženske.

S spletnim portalom Onaplus.si gre Onina zgodba še naprej. V prihodnost! Onaplus.si postaja vsakodnevna nezamenljiva sopotnica ženskam, pa tudi moškim. Bo glas aktualnih dogodkov, z novinarskim pristopom, ki zagotavlja verodostojnost in pretanjenost obravnavanih vsebin, tako kot ste vajeni že pri obeh revijalnih izdajah.

Zavedamo se, da je v digitalni dobi poplava informacij uporabnikom velikokrat neukrotljiva. Onaplus.si si bo prizadevala k poglobljeni razumljivosti. Vprašanja, ki so skupna vsem ženskam, pa tudi moškim, naj dobijo jasne odgovore. Na enem mestu.

Onaplus.si je glasnica dobrega. Ne boji se spregovoriti o krivicah, ki se godijo posameznicam in posameznikom, želi pa spodbujati optimizem in vero v razrešitve. Je zaupnica. Prostor, kjer verodostojne osebe dobijo besedo, prostor, kjer bralke in bralci najdejo nasvet, misel, navdih za življenje.

Z vami se bomo odslej družili vsak dan, zato vas vabim, da se nam pridružite v raziskovanju novega.


Sabina Obolnar,

odgovorna urednica