Pisateljica, dramatičarka, gledališka in filmska igralka, televizijska voditeljica, scenaristka in publicistka. Seznam je dolg. Vse to je Desa Muck, ki nas v svoji pravljični hiški sprejme zadovoljna. Okoli nje se vrtijo kuža in muce. 

Hčerke so videle, kako zelo sem se mučila za naše preživetje, videle so garanje, utrujenost, izčrpanost. Pravijo, da ne bodo imele otrok. Videle so namreč tudi, kako težko je biti mama.  

Sedite ob meni z mačkom v naročju, prav umirjeno zadovoljni. Odličen trenutek, da vas vprašam, kaj je za vas ljubezen. Na kaj najprej pomislite?

Gotovo na mačke. (Smeh.) Živali so moja velika ljubezen, o tem ni dvoma. Nisem edina. Ljudj...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE