Usodni da sta dahnila na plaži v Malibuju, Denise pa je navzočim povedala, da je njen novi mož njena sorodna duša in ljubezen njenega življenja. Na poroki, ki so se je udeležili le najbližji, so bile družice Denisine hčerke, 14-letna Sam in 13-letna Lola, ki sta se rodili v materinem štiriletnem zakonu s Sheenom, in posvojena sedemletna Eloise. Poroka je bila vse do zadnjega zavita v tančico skrivnosti, tudi modni oblikovalec Mark Zunino je za veliki dan izvedel v zadnjem hipu, obleko je tako ustvaril v pičlih 24 urah.

Kot rečeno, je Denise v drugo skočila v zakon, tako pa tudi Aaron, ki je bil poročen z zvezdnico Razočaranih gospodinj Nicolette Sheridan. 

Denise Richards je v svoji karieri nastopala predvsem v televizijskih serijah kot gostujoča igralka, na velikem platnu pa je navdušila oboževalce v uspešnicah, kot sta Divje strasti in Film, da te kap 3. Velikokrat je združila moči tudi s Sheenom, s katerim je v minulih letih, kljub burni in umazani ločitvi, vzpostavila prijateljski odnos, pred leti, ko se je zvezdnik ločeval od Brooke Mueller, pa je začasno skrbela tudi za njuna dvojčka, saj sta se tako Sheen kot Muellerjeva spopadala z odvisnostjo. Kot poročajo ameriški mediji, je bil tudi Sheen povabljen na poroko, a se je ni udeležil.