Vidim, da imate na levi roki zanimivo, estetsko dodelano tetovažo z drevesom. Takšne še nisem videla. Kaj pomeni?

To je personalizirana tetovaža, ki mi jo je naredil prijatelj. Predstavlja drevo, ki je simbol rasti, napredka, pa hkrati krog kot sporočilo: Kar daješ, to dobivaš. Na levi strani je klasje, slovenski simbol rodnosti, na desni vrtnica kot simbol ljubezni in družine, črtice pa simbolizirajo dinamiko, veter – zato, ker imam rad vse športe, povezane z njim, denimo kolesarjenje. Včasih sem se ukvarjal z jadralnim padalstvom.

Nikoli nisem občutil, da bi z raziskovanjem pravega vzroka za invalidnost dosegel notranji mir. 

Vidijo se tudi korenine drevesa.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!