Victoria in David sta se spoznala leta 1997 na dobrodelni nogometni tekmi. Takrat članico glasbene skupine Spice Girls (znano pod vzdevkov Posh) je na zmenek povabil David. Leto dni kasneje je Victoria javnosti pokazala ogromen diamantni prstan in potrdila zaroko. Leta 1999 se je paru rodil prvi sin Brooklyn, ki je pri štirih mesecih sodeloval na poroki svojih staršev in nosil prstane. Leta 2002 je Victoria rodila sina Romea, čigar botra sta Elton John in Elizabeth Hurley.

Leta 2003 se je družina preselila v Španijo, ker je David začel igrati za Real Madrid. Njegova asistentka Rebecca Loos je za tabloide razkrila, da je imela z nogometašem afero. David je govorice zanikal, Rebecco pa odpustil. Leta 2005 se je zakoncema rodil tretji sin, ki sta ga poimenovala Cruz. Šest let kasneje pa sta se odločila za še eno povečanje družine. Rodila se jima je deklica, ki sta jo poimenovala Harper Seven.

Predlani je Victoria Beckham končno spregovorila o govoricah, da je imel David več afer. Dejala je, da ne ona ne njena družina nimajo komu česarkoli dokazovati. »Blagoslovljena sem s čudovitim možem, lepimi, zdravimi in zadovoljnimi otroci,« je bila kratka Victoria.

Za revijo Vogue je leta 2017 Victoria napisala pismo z nasveti o zakonu sebi pred 18 leti. »V zakonu: bodi potrpežljiva, ugrizni se v jezik, podpiraj ga in ohrani svojo čarobnost. Nikoli se ne zapusti (vsaj zobe si umij in uredi lase),« je zapisala. David pa je nekoč dejal, da iskrico v zakonu ohranjata z zmenki, na katere se odpravita vsako sredo.