Ima svoj slog. Osebni. In glasbeni. V pubertetniškem obdobju je imel napad uporništva. Starši so se ločili, zaradi poškodb je nehal trenirati košarko, šola ga ni zanimala. Jezen na ves svet je začel pisati besedila in rapati. Bilo je, kot bi odkril svoj pravi jaz. Glasbenik Saša Petrović, znan kot Challe Salle, svoje izkušnje, da človek ne sme obupati, ampak prav nasprotno – verjeti vase in v to, da je vse mogoče, če se hoče –, z glasbo prenaša na poslušalce. Posebno mlajše. In nabira simpatije.

Ko sprejmeš odgovornost za svoja dejanja, potem postaneš kreator svojega sveta – prihodnosti, uspeha in sreče. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE