Hollywoodska zvezdnica Cameron Diaz in njen soprog, glasbenik Benji Madden sta dolgo hrepenela po naraščaju, po dolgih letih spopadanja z neplodnostjo pa se je 47-letnici in 41-letniku želja naposled le uresničila, ko je tik pred koncem lanskega leta, 30. decembra, na svet privekala Raddix Madden. Novico o rojstvu je igralka januarja delila na svojem Instagramu, a zgolj z zapisom, v katerem je poudarila, da želi zaščititi zasebnost hčerke, zato ne bo objavljala njenih fotografij ali drugih podrobnosti iz njenega življenja. 

Po več ko treh mesecih materinstva pa se je Cameron uprla skušnjavi in se kot vse novopečene mamice razgovorila o navadah dojenčice in življenju družinice. S prijateljico Katherine Power je preko prenosa v živo na Instagramu poklepetala o starševstvu. »Ker imam trimesečno dojenčico, sem praktično že ves čas v karanteni,« je povedala v pogovoru in razkrila, da mora poleg prvorojenke skrbeti tudi za cel kup živali v njihovem domu v Los Angelesu. »Vse, kar trenutno počnem, je, da ohranjam vse pri življenju!« se je pošalila. 

Prijateljici je zaupala tudi, da je zelo ponosna na svojega soproga, ki se dojenčici še posebej posveča ob večerih. »Potem ko jo skopam, jo Benji vedno uspava. Res imam srečo, da je tako čudovit očka,« je povedala. Igralki, ki je prvorojenko povila nadomestna mati, je materinstvo očitno res pisano na kožo, saj uživa v vsakem družinskem opravilu. Zelo rada tudi kuha in kljub zvezdniškemu statusu zelo pazi, da ne zavrže nobene hrane. V pogovoru je priznala, da prihrani vse ostanke hrane in jih uporabi za prihodnje obroke. Tudi nad sestavinami s pretečenim rokom ne viha nosu, saj se je med odraščanjem naučila, kako živeti varčno, je razkrila.