Od prvih demokratičnih volitev je Borut Pahor devetkrat zapored dobil mandat volivk in volivcev. V svoji politični karieri je bil predsednik državnega zbora, poslanec v evropskem parlamentu, premier in predsednik države. Konec leta predsedovanje končuje. Tedaj bo minilo dvaintrideset let od začetka njegove poklicne poti. O njej pove: »Za večino dvaintridesetih let velja, da sem šel svojo pot.« Kako naprej, se bo odločil v enem letu po izteku mandata.

Mi s seboj ničesar ne prinesemo. In s tega sveta tudi ničesar ne odnesemo. To mi je mama vedno govorila. Kasneje sem seveda ugotovil, da zato, ker mi ničesar ni mogla dati, saj smo bili bolj revni, in je s tem opravičevala, da sem bil zadovoljen s tistim, kar smo imeli. Zdaj vidim, da je res tako.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE