Par, ki bo odslej živel tako v Veliki Britaniji kot v Kanadi, bo finančno neodvisen. Ker ne bosta več aktivna člana kraljeve družine, bosta lahko sprejela vse poslovne ponudbe. Lahko bosta pisala spomine, sodelovala z modnimi znamkami, zanju se seveda zanima Netflix in tudi pri Disneyu bi radi, da bi Meghan posodila glas za njihov naslednji animirani film.


Harry in Meghan na premieri animiranega filma Levji kralj

Harry že načrtuje, da bo skupaj z Oprah ustvaril dokumentarni film o duševnem zdravju in tudi ostali njuni prihodnji projekti bodo verjetno povezani z dobrodelnostjo. »Vse, kar bosta počela, bo še naprej v skladu s kraljičnami vrednotami,« so izjavili v Buckinghamski palači. Še vedno pa ju bo finančno podpiral tudi princ Charles.

Preberite še: Harry o tem, zakaj z Meghan nista imela druge izbire

In njuna naziva? Ostala bosta vojvoda in vojvodinja Susseška, odpovedala pa se bosta nazivu vaša kraljeva visokost. Harry ostaja šesti v vrsti za prestol in tudi njun sin Archie ostaja sedmi. 


Lani sta tako prispela na kraljičin rojstni dan

Par se ne bo več pojavljal na uradnih dogodkih, prav tako ne bosta potovala po svetu kot člana kraljeve družine. Pa ju bomo še kdaj videli na balkonu Buckinghamske palače? Verjetno ja, saj se kraljici ob praznovanju rojstnega dne na balkonu pridruži razširjena družina.Par bo najverjetneje večino časa preživel v Kanadi, kjer že iščeta dom. Meghan Kanado dobro pozna, v Torontu je namreč snemala serijo Nepremagljivi dvojec, ki jo je izstrelila med zvezde. Seveda se par lahko preseli tudi v Los Angeles, kjer je Meghan odraščala. Njun dom v Veliki Britaniji bo ostalo posestvo Frogmore Cottage, za katero pa bosta odslej kraljici plačevala najemnino. Ni pa še jasno, kdo bo odslej plačeval za njihovo varnost.


Frogmore Cottage