Najini poti sta se prepletli pred nekaj meseci, tik pred izidom njene knjige in posnetek pogovora je od tedaj čakal na snemalniku. Včasih se stvari smešno zapletejo, a na koncu spoznamo, da ima vse širši smisel. Vstopila sem v njeno stanovanje in v hipu opazila, da je vse podrejeno njenemu delu ali bolje rečeno poslanstvu. 

V iskanju sebe sem precej potovala po svetu. Želela sem razumeti, kdo sem, kam grem in kaj je moje poslanstvo, predvsem pa sem želela predelati bolečino. Pri nas so me poznali kot hčer velikega igralca, v tujini me ni poznal nihče in tam so iz mene kot iz vulkana bruhale nepredelane zgodbe. 

Na prostorni delovni mizi je bil razprostrt svež material iz tiskarne. V zraku je bilo poleg črnila čutiti drobec napetosti, kar je dalo sl...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!