»Diktafon dajte bliže k Jožetu, on govori bolj pametne reči,« pravi Bernarda, Jože pa takoj sprejme igro in reče: »O, a smo že začeli? Ne, ne, ne, Bernarda je boljša in lepša.« Voditelja oddaje Vikend paket ne skrivata, da si zaupata in da vesta, da bo drugi ujel žogico. In s tem ni nič narobe, kot ugotavlja tudi Bernarda, je bilo na naših televizijah predolgo obdobje voditeljskih parov z moškim, ki je govoril neumnosti, in žensko, ki ga je pokroviteljsko mirila. No, Jože in Bernarda sta zaveznika, ki sta skupaj ustvarila že več kot 150 nedeljskih oddaj.

Ko smo se dogovarjali za intervju in je beseda nanesla na fotografije, ki bodo objavljene ob njem, sem rekla, da ne bo težav, če ne bodo nove, Jože ima že ves čas brke, Bernarda pa se tako ali tako ne spreminja.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!