Kako sta se spoznala?

Zoran: Najprej sva sodelovala pri filmu Kormoran. Barbara je imela lepo vlogo, jaz pa sem delal glasbo. Predzgodovina govori takole, z Borisom Cavazzo sva se spoprijateljila na snemanju Rdečega boogieja, ugotovila, da imava rada veliko istih stvari …

Najbrž žensk le ne?

Zoran: Z estetskega vidika ja. No, oba imava rada cigansko glasbo, kadar koli sva veseljačila, sva si pela komade iz filma Cigani letijo v nebo. Boris je napisal scenarij za film Kormoran in dal glavnemu junaku ime Zoran. Imel sem občutek, da je imel mene v mislih za glavno vlogo, kar je bil zame velik kompliment, a sem zmogel dovolj samokritike, kar pri mojem egu ni bilo preprosto, da sem priznal, da nisem igra...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!