Barbara, kaj vam pomeni svoboda?

Včasih se mi je zdelo, da sem meje svoje svobode dosegla vsakokrat, ko mi je kdo rekel, da nečesa ne smem ali ne zmorem. Takrat sem začutila, da živim znotraj okvirja, ki pa sem si ga seveda želela prestopiti. Kadar koli sem slišala, da morda nekaj ni zame, da nečesa nisem sposobna, se je obenem porodilo tudi vprašanje: Zakaj pa ne? V meni je vedno živela upornica, ki me je silila, da se lotim ravno tistega, ob čemer so drugi podvomili v moje sposobnosti. Ko to govorim, nimam v mislih upiranja prepovedi, da zvečer recimo ne smem na žur. To se mi je seveda zdelo "neumno", a ne tako pomembno, da bi terjalo nepokornost. (Smeh.) Govorim o resnejših omejitvah in prigovarjanjih, kot recimo tistih, da iz igralskega testa pa res nisem.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketoma:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona, do katerih lahko zdaj dostopate po prijazni ceni
že za 1,40 € prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, za le 31,90 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!