Ameriška manekenka Ashley Graham, ki je s svojo postavo, iskrenim pristopom do lepote in ljubečim odnosom do svojega telesa že pred leti zamajala temelje modne industrije ter podrla številne stereotipe o popolni ženski postavi, je v novem letu postala mamica. Novico o rojstvu sina je delila na svojem Instagramu, kjer je celo nosečnost dokumentirala, kako se spreminja njeno telo in ženske spodbujala, da vzljubijo dodatne centimetre in strije še bolj, ko v njih raste novo življenje. 


Fotografije dojenčka manekenka še ni pokazala, je pa napisala, da je fantek na svet privekal v soboto ob 18. uri in da se je njeno življenje in življenje njenega moža režiserja Justina Ervina takrat spremenilo na bolje. 

Da je noseča, je Grahamova razkrila avgusta, ko se je njen trebušček v četrtem mesecu nosečnosti že začenjal debeliti. Čeprav nosečnost za marsikatero žensko, zlasti manekenko, še vedno pomeni začasno zatišje kariere, pa so se Ashley ob vedno bolj zaobljenem trebuščku odprla številna nova vrata. Ameriški modni oblikovalec Tommy Hilfiger jo je septembra povabil, da se noseča sprehodi na modni reviji in predstavi kolekcijo, ki jo je oblikoval s pevko Zendayo


Potem je na povabilo urednice ameriškega Voguea Anne Wintour v sedmem mesecu nosečnosti pozirala za decembrsko številko revije, ki je prvič v svoji zgodovini na naslovnico postavila nosečo manekenko močnejše postave (Grahamova se je kot prva manekenka močnejše postave na ameriškem Vogue pojavila sicer že februarja 2017, a takrat so ji družbo morale delati »suhice« modne industrije, ki so zakrivale njene obline). 


Tik pred porodom pa je za italijansko modno znamko Marina Rinaldi modne hiše Max Mara podpisala še kampanjo za nosečnice močnejše postave in postala njihov najnovejši obraz. 


Ob vsem tem ni pozabila niti na svoje zveste sledilce na Instagramu, kjer je delila tudi najbolj intimne utrinke svojih nosečniških dni, med njimi večkrat tudi umetniške akte, ki jih je posnel njen mož, s katerim sta srečno poročena že deset let. 


Eden izmed ključnih razlogov za zakonsko srečo je tudi dejstvo, da sta s spolnimi odnosi čakala do poroke, je pred leti razkrila 32-letna manekenka, ki jo je v mladosti prizadelo veliko fantov, s katerimi je spala, pa je naslednji dan niso več hoteli poznati. »Prehitro sem skočila v posteljo,« je priznala v enem izmed intervjujev in povedala, da je to spoznanje vodilo do večjega spoštovanja same sebe. Čeprav se je ob tem odločila, da hoče biti nekaj časa samska, pa je nato že pri 21 letih spoznala bodočega moža Ervina, s katerim sta se prvo skupno leto pred poroko osredotočila na spoznavanje drug drugega. 


Skozi druženje in dolge pogovore sta najprej postala resnično dobra prijatelja, ki sta se sicer veliko poljubljala, a seks pred poroko ni bil na meniju. Oba sta potrpežljivo čakala, da stopita pred oltar, nato pa sta si dovolila vse. »Seksala sva vseh deset dni,« je o medenih tednih na Jamajki povedala manekenka.