To občuti tudi njen partner, glasbenik Aleš Klinar, s katerim bosta letos praznovala trideset let ljubezni. »Znava shajati in živeti drug z drugim, rada se imava. Znava si dati prostor, morda je to recept. Ah, ne, ni ga, v resnici ga ni!« pravi, ko jo vprašamo, ali pozna skrivnost dolge ljubezni. 

Večino albuma sestavljajo vaše že znane pesmi, ki ste jih preoblekli. Kako je bilo peti dvajset let stare skladbe s povsem drugačnimi življenjskimi izkušnjami? 

Lepo. Nisem pridna pevka, ki bi vsak dan vadila, od januarja lani nisem kaj veliko pela, razen v kopalnici. (nasmeh) Ko sva z Alešem (Klinarjem, glasbenikom in Anjinim dolgoletnim partnerjem) začela vaditi te pesmi, sem spet vzljubila petje in spoznala, da mi glas še služi. To...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!