Večkrat slišimo, da se vse začne in konča pri denarju in da je denar sveta vladar. Da ne prinaša sreče, se prepričujemo ali tolažimo, ampak bodimo iskreni – življenje je lažje, če nam ni treba vsak mesec skrbeti, kako bomo preživeli do naslednje plače, imam prav?

Res je. Vsekakor je veliko lažje živeti, če nam ni treba vsak mesec skrbeti, kako bomo preživeli do naslednje plače. To še posebej velja takrat, ko imamo dolgove in že na dan plače prazen bančni račun. Takrat je naša glavna skrb, kako bomo preživeli mesec, kupili hrano, plačali položnice, dobili denar, da ne bi prejeli opomina … In tako se znajdemo v začaranem krogu, iz katerega ne najdemo izhoda. Menim, da se izhod vedno najde – ne glede na naša prepričanja, tolažbo, izgovore –, a vprašanje je, kaj ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!