Ana Roš je bila vedno naravnana k temu, da uresniči filozofijo Hiše Franko na slovenskem podeželju, ki lahko živi v svojem okolju in je obenem njen ambasador. Chefinja, ki je Slovenijo postavila na svetovni zemljevid, o pečatu, ki ga pušča pri ljudeh, pravi, da je včasih plus, včasih minus. »Najbolj tragično pri vsem skupaj je, kako ena oseba tako polarizira neko deželo. To, da si za nekatere junak in za druge negativna figura, odpira veliko vprašanje o stanju duha v družbi.« 

Še prve fante sem skrivala, ker sem se bala pripomb, da so napačni. V trenutku, ko sem prvič v življenju rekla nečemu ne in se odločila zase, je bilo potrebne veliko vztrajnosti, da mi niso »oprali možganov«, me označili za zmešano in vr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!