Trenutno je najboljša strelka v evropski ligi prvakinj, prav tako zadnjih nekaj let tudi ena od najboljših desnih zunanjih igralk v Evropi. V epidemiološko sliko, ki spreminja družbo na vseh ravneh, tudi ona zre z zaskrbljenostjo, a je po naravi optimistka in je v teh težkih okoliščinah hvaležna, da se še vedno lahko ukvarja s športom, ki je tudi njen poklic. Je na vrhuncu športne kariere in na prihajajočem evropskem prvenstvu, ki ga od 3. do 20. decembra gosti Danska, si za Slovenijo želi velikega izkupička. 

Zelo sem ponosna na svoje starše in njihovo vzgojo. Učili so me, da je najpomembneje vedno govoriti resnico, biti poštena, odkrita in nesebična.  

Pojem uspeha v Sloveniji ostaja na dokaj trhl...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!