Zadnje mesece so pričakovanja do nje visoka, izpovedovanja razočaranj njenih »sotekmovalcev« čustvena, njena pragmatičnost pa, kljub šepetom osebne prizadetosti, ostaja neomajna. Bi bila enigma Aleksandre Pivec kaj manjša, če bi bila moški? Bi se za njo kadilo kot za dobrim konjem, če bi oblastniki opustili občutek, da jim kar koli a priori pripada? Pogovor je nastal v četrtek, 13. avgusta.

Se vam zdi korektno, da ugledni profesor ekonomije Jože P. Damijan zapiše, da sem »šla domov kot kurba s plesa«? Si predstavljate, da bi kaj takega zapisal Janez Janša? Nedvoumno obsojam besede, ki jih je namenil gospe Eugeniji Carl, ampak ali se zavedate, kolikokrat so me do tega dne novinarji imenovali prostitutka?&n...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!