Vi ste leto 2020 že ob začetku napovedali kot leto karme in usode. Razložite ga še malo bolj, ostala nam ga je še polovica. Kje smo, kam gremo, kaj se nam dogaja?

To leto je zanimivo, posebno, transformativno. Ne bom rekla, ali slabo ali dobro. So stvari, ki nam v življenju ne gredo gladko, in rečemo, da so težke – ker se v njih ne znajdemo. Bralce bi rada pripravila in opogumila. Smo v zametkih zlate dobe, a je treba pripraviti teren. Če se kadi in praši in je kup nereda, je to zato, da bo nastalo nekaj novega in boljšega. To leto so na preizkušnji naš dom, družina, domovina. Smo zadovoljni, bi se radi odselili? Si zadovoljen s človekom, ki ga imaš ob sebi? Vsi smo na karmičnem testiranju, obdobje izolacije nas je spravilo v kot, kajti ni več mogoče bežati od resnice. K...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona, do katerih lahko zdaj dostopate po prijazni ceni
že za 1,40 € prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 31,90 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 39,20 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE