Kakšna je družba v očeh razmišljajočega, iskrenega in plodovitega ustvarjalca, kakršen ste?

Tehnologija je zelo napredovala, kar zadeva dojemanje sebe, naših odnosov in življenja, so spremembe zelo počasne. Razlike ostajajo velike. Še huje je, da jih dopuščamo. Vedno znova me zaboli pri srcu, ko pomislim, kolikšen del ljudi po svetu živi v pomanjkanju. V času koronavirusa govorimo o številu okuženih, preštevamo umrle – vsako leto zaradi lakote na svetu umre okoli trideset milijonov ljudi, vendar ob tem ostajamo tiho. Največja žalost pa me preveva, ko razmišljam, kako se kot človeštvo iz slabih izkušenj iz zgodovine ničesar ne naučimo. O tem govorim v pesmi na zadnjem albumu Prav zdaj: »Za nas nasilje je pogum, pohlep več vreden ko...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE