Takšna je tudi oskarjevčeva nova partnerka Camila Morrone. Ameriška manekenka argentinskih korenin ima komaj 22 let, Leonarda DiCapria pa je spoznala še kot otrok. Seznanil ju je njen očim Al Pacino, ona jih je takrat štela 10, Leonardo pa 32 let. Deset let pozneje sta se zaljubila, no morda se je ona že prej, a je bil igralec v objemu drugih lepotic, in par postala decembra 2017. Čeprav DiCapria Hollywood obožuje, pa se nad njuno zvezo ne navdušujejo navadni smrtniki. Pri 44. se jim zdi igralec nekoliko prestar za dvajsetletnico. 

A pitje iz vrelca mladosti je očitno DiCapriova mana, saj Morrone ni ne prva, pa gotovo tudi ne zadnja dvajsetletnica v njegovem življenju. Ameriška radijska postaja iHeartRadio se je pozabavala s statistiko in v graf ujela vse igralčeve dosedanje ljubezni ter presenetljivo ugotovila, da nobena od njih ni štela več kot 25 let, četudi se on stara, je premica deklet z manjšimi vzponi in padci precej konstantna. 

Nič čudnega torej, da mnogi oboževalci trenutni zvezi med igralcem in manekenko napovedujejo še največ nekaj let sreče, še bolj pa jih podžge, ko lepotica na svojem Instagramu objavlja fotografije slavnih hollywoodskih parov z veliko razliko v letih. Ko je pred nekaj dnevi delila posnetek legendarnih igralcev Lauren Bacall in Humphreyja Bogarta (njuna romanca bo živela večno v Casablanci) ter zraven pripisala »ljubezen, kot je ta«, nikomur ni ušlo, da s 25-letnim prepadom med igralcema namiguje tudi na svojo ljubezen z Leonardom. Komentarjev se je nabralo čez glavo, med posmehljivimi pa je bilo tudi precej zlobnih, ki so manekenki pisali, da je DiCaprio z njo le zaradi njenega mladega obraza in telesa ter da njen 25. rojstni dan ni več daleč. 

A lepotica kljub rosni mladosti očitno premore toliko zrelosti, da ji zlobni komentarji ne pridejo do živega. Nanje se je požvižgala z zapisom na Instagramu: »Dobro jutro ljudje in prijeten petek. Pravkar sem prebrala nekatere vaše komentarje in ... o moj Bog, ljudje so tako polni jeze in zlobni do tistih, ki jih niti ne poznajo. Upam, da bodo na ta petek izbrali pot z manj sovraštva in usmerili svoj čas v druge stvari, živeti brez sovraštva je namreč precej boljši občutek.« Pa še kako prav ima.