Vse kaže, da so številne zvezdnice novo leto začele z okroglim trebuščkom, nekatere prvič, nekatere so v materinstvu že izkušene, nekateri pa bodo imeli resnično polne roke dela, saj pričakujejo dvojčke ali celo trojčke. Veselega pričakovanja je v svetu blišča torej toliko kot še nikoli, ocenjujejo strokovnjaki – pa smo šele februarja. Poglejmo si torej, kdo vse med slavnimi bo letos zibal!

Novico o nosečnosti sta končno naznanila Amal in George Clooney, ali pravnica in hollywoodski zvezdnik pričakujeta, smo ugibali že pred slabim mesecem, sloviti par je veselo vest zdaj tudi uradno potrdil. In ne le to, pričakujeta dvojčke, po nekaterih napovedih dečka in deklico. Dvojno bosta zibala tudi Beyonce in Jay-Z, in kot gre sklepati po pevkini fotografiji na instagramu, prav kmalu, novih družinskih članov se nadvse veseli bodoča starejša sestra, štiriletna Blue Ivy.

Gnezdece si ustvarjata tudi lepotica Rosie Huntington-Whiteley in igralec Jason Statham. Zaročenca pričakujeta prvega otroka, nista se pa še odločila, ali bo njuna družinica živela v ZDA ali v Veliki Britaniji. Starša bosta letos postala tudi igralca Amanda Seyfried in Thomas Sadoski, ki novice nista posebej razglašala – svetlolasa zvezdnica je na novembrsko Givenchyjevo zabavo preprosto vkorakala z okroglim trebuščkom. Pozornost je učinkovito pritegnila tudi supermanekenka Irina Shayk, ki je kljub zaobljenemu trebuščku nastopila na najbolj vroči modni reviji leta, Victoria's Secret, in takrat sprožila val govoric, ki sta jih lepotica in igralec Bradley Cooper nedavno končno potrdila.

Oskarjevka Natalie Portman in baletnik Benjamin Millepied sta septembra zaupala, da pričakujeta drugega otroka, trebušček pa je zvezdnica prvič pokazala na Beneškem filmskem festivalu. Drugega otroka se veselita tudi Marion Cotillard in Guillaume Canet, ki sta 2011 povila že sina. Marion je novico zaupala v ne ravno prijetnem obdobju, prav takrat, ko so zaokrožile govorice, da se Angelina Jolie in Brad Pitt ločujeta prav zaradi francoske zvezdnice.

Noseča je tudi Cheryl Cole, ki se je z novim izbrancem, nekdanjim pevcem skupine One Direction Liamom Paynom, začela sestajati lani. Par novice še ni potrdil, toda pevkin trebuščke je več kot zgovoren. Lake Bell in Scott Campbell, mojster za tetovaže, sta pred tremi leti povila hčer, zdaj pa znova pričakujeta, drugega otroka pa se veselita tudi Zoey Deschanel in Jacob Pechenik, za konec pa poslastica: Pharrell Williams in Helen Lasichanh, ki sta že ponosna starša sinčka Rocketa, bosta svojo družino letos povečala kar za tri člane.


Šušlja pa se še, da naj bi svojo družino povečala tudi pop kraljica Madonna: po nekaterih govoricah naj bi namreč posvojila dvojčici Stello in Esther iz Malavija, kjer se je rodil tudi pevkin posvojenec David. Zvezdnica je že pred pol leta objavila fotografijo dvojčic v družbi svoje prvorojenke Lourdes, ni pa še potrdila, ali se bosta deklici kmalu preselili v ZDA.