Klara iz Višnje Gore je zmagala v drugi sezoni lani, Štajerec Bojan pa predlani v prvi sezoni. Oba sta zgovorna, sproščena in nasmejana, zares prijetna sogovornika. Pomembna prelomnica po zmagoslavju v resničnostnem šovu se pozna tudi pri njuni karieri oziroma poklicni poti. Ona je kot poklicna frizerka zamenjala službo in dela v zasebnem podjetju v Ljubljani v vlogi kreativke, on pa kot gostinec in vinogradnik v kraju Morje blizu Maribora še bolj zagnano razvija ponudbo svoje izletniške kmetije.

Klara Hrovat Vidmar
Višina: ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE  

Ne spreglejte

Zobozdravstveni posegi v popolni anesteziji

»Če danes gledam, je vsa ta stvar kar malo groteskna«

Kako je videti vaš popolni gospodinjski pomočnik

Zakaj je bel nasmeh tako pomemben za nas?

Priporočamo

Samo Rovan, najboljši poročni fotograf na svetu, ki ga hočejo tudi hollywoodski zvezdniki

3 namigi, s katerimi boste brez veliko truda postali bolj aktivni

Irena Shyama Hlebš: Ujezijo me neprimerne opazke glede moje teže