Vas je doletela kakšna poškodba ali bolečina, ki je nikakor ne bi pričakovali od plesa? 

Gorka: Vnetje medrebrnih mišic je bilo vsekakor nepričakovano in zelo zoprno. Marsikatero poškodbo bi pričakovala prej kot to.

Katera izjava sodnikov vam je najbolj segla do srca?

Gorka: Izjava Andreja Škufce, da se dobro znajdem v različnih plesih in da je to zato, ker imam talent. Pa izjave Lada Bizovičarja, ko pohvali, da je bila plesna točka tudi dobro odigrana.Ste pričakovali, da boste pri plesu tako napredovali?

Gorka: Andrej je zelo zaslužen za to. Na začetku nisem mislila, da sem sposobna odplesati takšne koreografije, predvsem pa nisem pričakovala takšnega napredka. Navdaja me s ponosom in zadovoljstvom.

Kdo bo zmagal?

Gorka: Natalija ali pa Gašper. Če bi morala izbirati, bi se odločila glede na njune zadnje plese, a ne bi bilo lahko, oba sta neverjetno dobra.

Se ga kar bojim in se mi tudi že dozdeva, kaj me čaka na popravnem izpitu. Potrudila se bom, da bo bolje, a pritiske čutim z vseh strani. Pa še utrujenost se nalaga, a bova dala vse v ta ples, celo telo in vsa čustva.  

Najljubši ples sezone?

Gorka: Najbolj sem uživala v četrti oddaji v charlestonu, takrat sem bila v psihofizično dobrem stanju. Šla sem na vse ali nič, imela sem se dobro, na odru so bili plesalci, všeč mi je bil ples, glasba je bila dobra. Vse se je poklopilo.

Andrej: Takrat sva plesala zelo neobremenjeno. Prejšnjo oddajo sva skoraj izpadla in takrat sva si rekla: če sva s takšnim plesom skoraj izpadla, dajva zdaj uživati. Potem se je vse poklopilo, saj sva imela dobro pesem, Gorka je imela lepo rumeno mladostno obleko in ples je zaživel.V finalu vas najprej čaka ples, za katerega sodniki mislijo, da vam je šel doslej najslabše. Kaj pričakujete?

Gorka: Se ga kar bojim in se mi tudi že dozdeva, kaj me čaka na popravnem izpitu. Potrudila se bom, da bo bolje, a pritiske čutim z vseh strani. Pa še utrujenost se nalaga, a bova dala vse v ta ples, celo telo in vsa čustva.

Kaj pa superfinalni ples, lahko izdata kako skrivnost?

Andrej: Želiva odplesati nekaj, kar bo predstavilo Gorko. Pripravljava nastop, v katerem bo imela možnost, da se pokaže tudi kot igralka, hotela pa sva tudi močno glasbo.