Z zgodbami, ki jih piše življenje, ohranjamo skrb za sočloveka in njegovo dostojanstvo, s strokovnimi nasveti in izobraževalni vsebinami pa vam pomagamo premagovati vsakodnevne ovire.

Paket Onaplus Splet vsebuje dostop do vseh spletnih vsebin iz priloge Ona, do katerih lahko zdaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

Kot naročniki paketa Onaplus Splet boste prebirali:

  • zanimive in iskrene intervjuje z znanimi Slovenkami in Slovenci iz priloge Ona
  • kolumne pronicljivih avtorjev
  • novinarske prispevke z vseh področij življenja 
  • nasvete strokovnjakov s področja odnosov, vzgoje, zdravja in bivanja
...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.