Prve zares vidne in globoke gube pri marsikateri od nas vzbudijo skrbi, občutek nelagodja, morda celo sram, saj smo neposredno soočene s staranjem. Takšnim spremembam je treba prilagoditi tudi nego. Morda ste v trgovinah že opazile, da se nekatere kreme delijo na tiste za mlado in tiste za zrelo kožo. Zadnje je priporočljivo začeti uporabljati že preventivno oziroma takoj, ko opazite zelo očitne gube, katerih pojav vas zmoti.

 

Tri kritična območja

Kako nastanejo gube? Z leti zaradi padca estrogena pade kolagen, ki skrbi za prožnost vezivnih tkiv in kože. Ta se začne gubati; postane suha, hrapava; ni več elastična. Njena gostota se močno zmanjša. Spremembe so zlasti po 40. letu najbolj vidne na treh ključnih območjih: obrazu, vratu in dekolteju. Obrazne poteze se začnejo spreminjati, koža se poveša, konture so manj izrazite.


Čas je za preventivo

Ne dovolite, da vas spremembe potrejo – vedite, da jih lahko ublažite in zasijete na nov, drugačen način. Koži zjutraj in zvečer namenite redno, prilagojeno nego z izdelki, ki jo bodo poživili in učvrstili. Zaupajte priporočilom dermatologov in izberite takšne iz naravnih aktivnih sestavin, s klinično dokazano učinkovitostjo.


58 žensk, starih 55–69 let, je osem tednov testiralo Neovadiol Phytosculpt iz izvlečka listov divje praproti (fitosterol), ki je znan po tem, da izboljša obnavljanje povrhnjice, poveča njeno debelino in kakovost kožne pregrade; ter nadomestnega kompleksa, ki obnavlja gostoto kože. Neovadiol Phytosculpt je prvi Vichyjev vsakodnevni tretma v balzamu za učvrstitev kože vratu in dekolteja ter preoblikovanje kontur obraza.

V osmih tednih so sodelujoče v raziskavi opazile naslednje rezultate:

33 % zmanjšanje povešenosti spodnjega dela obraza,

25 % zmanjšano povešenost predela vratu,

za 41 % izboljšano teksturo kože dekolteja.


Pomen 32 stopinj Celzija

Nelepljiva in hitro vpijoča se krema Neovadiol Phytosculpt, primerna za vse tipe kože, bo vaši koži prinesla občutek udobja.

Pred nanosom jo segrejte med dlanmi in jo v bogati količini nanesite na obe strani vratu in konture obraza. Ko doseže temperaturo 32 ˚C, se vpije v kožo ter omogoča idealno masažo teh predelov. Ko se ohladi, pa se tekstura dvigne v sloj, ki kožo dvigne, jo učvrsti ter tako nežno in elegantno blaži posledice ohlapnosti.Ne bežite od sprememb, izkoristite jih v svoj prid! Z ustrezno nego kože, redno vadbo, sprostitvijo in hobiji ter druženjem, ki vas veselijo, se boste v svoji koži počutili dobro, kot že dolgo ne.