Koliko časa že operirate? To delo zahteva vrhunsko formo.
Na očesno kliniko v Ljubljani sem prišla leta 1983, po dveh letih sem začela opravljati manjše operacije. Kasneje sem se na različnih položajih veliko ukvarjala z organizacijo, vendar je bil moj pogoj, da ohranim svoje strokovno delo. To zahteva disciplino, dobro razporeditev časa in organizacijo. Trenutno operiram dvakrat tedensko.

Izredno pomembno je, da je predstojnik strokovnjak na svojem področju. Tako se nihče ne izgovarja, da česa ne zmore; če lahko predstojnik, lahko vsi. Predvsem štejejo avtoriteta, volja in vložena energija. Treba se je tudi odločiti, ali boš dovzeten za določene igrice ali ne, tukaj si vsak sam postavi mejo. 

Med letoma 2012 in 2014 s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!