»Demokracija zahteva aktivno državljanstvo in upor.« 

Izhajala sem iz lokalnih iniciativ in mreženja med njimi. Zame bitka ni končana z uspešno končanim postopkom, moj namen je, da varstvo narave živi naprej v lokalnem prebivalstvu; brez mene.«
Profesorica biologije in kemije poudarja, da je ohranjanje narave obenem varovanje osnovnih človekovih pravic. Na področju varstva narave je aktivna več kot deset let, od leta 2015 je tudi predsednica Društva za preučevanje rib Slovenije; mokrišča in ribe so med globalno najbolj ogroženimi habitati in vrstami, tudi pri nas, in temu je treba narediti konec. »Če se za nekaj odločim, se reševanja problema lotim zelo resno in brezkompromisno. Po tem me poznajo tudi kolegi iz Pomur...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE