Vse manj svojo ljubezen skrivata pred javnostjo in čedalje glasnejše so govorice, da bosta ameriška igralka Meghan Markle in princ Harry prav kmalu naznanila zaroko. S kraljičinim blagoslovom, kakopak, Elizabeta II. naj bi namreč v kratkem spoznala izbranko svojega ljubega vnuka, da bo razgledana in izobražena Meghan britanski monarhinji resnično všeč, pa ne dvomi nihče.

Zaljubljenca se te dni zadovoljno sprehajata po londonskih ulicah z roko v roki in udeležujeta zabavnih dogodkov, 35-letna Meghan pa se je menda že povsem udomačila na posestvu Kensingtonske palače, kjer ima tri leta mlajši princ tudi svojo rezidenco. Po nekaterih podatkih bo zvezdnica pravne serije Suits ostala v britanski prestolnici vse do marca, ko se bo začelo snemanje nove sezone nadaljevanke, za svoja psa, Guya in Bogarta, pa je najela menda varuško.

Selitev čez lužo?

Pojavile pa so se tudi govorice, da naj bi se Meghan po sedmi sezoni serije poslovila od ekipe in se za vedno preselila v London. Igralka je v zadnjih mesecih tudi pošteno spremenila svoj življenjski slog, nekoč navdušena uporabnica instagrama in drugih družbenih omrežij namreč že od začetka decembra lani ni objavila niti ene novičke ali fotografije iz zasebnega življenja, menda pa naj bi urejala tudi potrebno dokumentacijo za selitev psičkov, ki bi z gospodarico seveda prav tako romala čez lužo.

Spomnimo, princ Harry in Meghan sta se spoznala julija lani, v prvih dneh novega leta pa sta skupaj preživela prvi romantični oddih, in sicer na Norveškem.