KEUNE – vrhunska lasna kozmetika z več kot 95-letno tradicijo

KEUNE je blagovna znamka nizozemske lasne kozmetike, ki je še v družinski lasti. Izdelke izvažajo v več kot 70 držav. Njihova zgodba se je začela leta 1922 v mali drogeriji v Amsterdamu. Od začetka do danes je njihova filozofija ostala ista – zavezanost največji možni kvaliteti izdelkov in lasem. »Ta družinski posel prihaja iz srca in je usmerjen na lase,« pravi George Keune, senior, sin ustanovitelja tovarne. V zadnjem času so še bolj poudarili svojo tradicijo s konceptom Resnična lepota (True Beauty). Njegov cilj je pomagati pri poudarjanju resnične lepote pri vsakem človeku. Nešteto primerov dokazuje, da lahko frizer stranki dvigne samozavest, izpostavi njeno lepoto.

KEUNE barve za lase – pojem kvalitete

Veliki prodor na svetovna trg se je začel leta 1990, ko je tovarna lansirala barvo za lase TINTA COLOR, ki je bila zasnovana na enkratni formuli proteina svile z UV-zaščito in spada med barve za lase z največ negovalnimi sestavinami in najboljšimi regenerativnimi učinki. Odlikujejo jo naravni, topli toni, visok sijaj in obstojnost. Pozneje se je skupini trajnih barv Tinta Color pridružila še skupina poltrajnih barv SEMI COLOR (brez amoniaka) in pred kratkim  SO PURE COLOR – barve brez amoniaka z negovalnimi rastlinskimi izvlečki in eteričnimi olji, blage, vendar učinkovite. Za posebne učinke poskrbijo barve Color Craving. V uporabi so v mnogih frizerskih salonih.

KEUNE nega – negovani lasje so lepi lasje

Visoka kvaliteta sestavin, elegantna embalaža, usklajenost s sodobnimi smernicami so odlika izdelkov Keune. Za nego las je na voljo več kolekcij. Za najbolj pogosto, vsakodnevno nego so primerni izdelki linije Keune DESIGN. Med izdelki te linije sta še posebej priljubljena šampon in balzam Silver Reflex. Oba sta idealna za nevtralizacijo rumenkastih odtenkov na sivih in platinasto blond laseh. V zadnjem času je vedno bolj iskan suhi šampon Keune Dry shampoo, šampon, ki ne pušča nobenih sledi in kratkotrajno učinkovito osveži lase. Linija CARE je zasnovana na uporabi esencialnih mineralov in delovanju na lasišče. Takojšnje učinke pri tankih in poškodovanih laseh dosežete s serumom Care Porosity Filler, volumen pa s sprejem Thickening Spray. Negovalni izdelki iz linije SO PURE Natural Balance so narejeni na osnovi rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj. So pravi velnes za lase! Ne vsebujejo sintetičnih dodatkov (barvil, dišav), primerni so tudi za vegane. Negovalni izdelki Keune so v koncentrirani obliki, kar pomeni, da za nanos potrebujete manjše količine kot običajno (200-mililitrski šampon zadostuje za približno 60 pranj).

KEUNE oblikovanje in styling

Izdelki Keune za oblikovanje in stajling las so vodotopni, kar pomeni, da se na laseh ne tvorijo obloge in jih ne obtežujejo. V liniji DESIGN, ki je namenjena vsakodnevni uporabi, so najbolj priljubljeni laki, gela Power Pasta in Matt Effect ter sprej za sijaj, ki najmanj obremenjuje lase in je primeren celo za tanke in krhke lase. Nova linja CARE vsebuje nekaj izrednih izdelkov za volumen (Thickening Spray, Volume Mousse). Med izdelki za oblikovanje linije SO PURE posebej izstopa pena za močno utrjevanje Air Foam Strong. Izdelki Keune styling – idealni za vrhunsko oblikovanje frizure!

KEUNE navdih in izobraževanje

Ni dovolj samo ponuditi odličen izdelek, brez ustreznega znanja ni pravega učinka. Tovarna Keune v sodelovanju z znanimi frizerji po svetu sledi najnovejšim smernicam. Na osnovi tega nastanejo nove tehnike barvanja in novi barvni odtenki. Na različnih seminarjih in delavnicah Keune predstavlja nova znanja frizerjem. Za navdih je na voljo tudi najnovejša digitalna platforma STREETSALON, kjer lahko frizerji dobivajo ideje za frizure in hkrati navodila za njhovo izvedbo. Vsak dan se objavi ena nova frizura, ideje in tehnika so predstavljene tudi v videih.