Za debel odstavek naštevanja se je v njegovih spominih nabralo zgolj krajev, kjer je živel več kot mesec. Rad se nasmehne, da je mladost izkoristil za avdicijo za najboljšo državo, kjer se bo ustalil. In na tej avdiciji smo na koncu, ne da bi pravzaprav sploh vedeli, zmagali mi. 

Nekaj statistik, s katerimi Noah v knjigi podpre svojo mavrično vizijo deželice na sončni strani Alp, se zdi malček majavih. A nič ne de: slovenski narod vendar potrebuje tudi kak pozitivno obarvan mit o sebi, ne samo teh naših čedalje bolj toksičnih! 

Ena od reči, ki sem se jih moral naučiti, je, da je približno zadnja reč, o kateri si želijo Slovenci pogovarjati zvečer ob pivu, ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!