Vabljeni na kuharsko delavnico: pečenka Wellington

Ogrejte prste, da se hitro prijavite, kajti zdi se nam, da bo ta delavnica razprodana v rekordnem času. Naša avtorica Brina Robinik Kobal (Brina v kuhni), ki jo mnogi poznate po nastopu v oddaji MasterChef Slovenija, bo 22. novembra 2024 priredila kuharsko druženje, na katerem nam bo predala podrobno znanje o pripravi pečenke Wellington, kot se jo je naučila pripraviti na londonski akademiji Gordona Ramsaya. Naj vas opozorimo – to ni tisti recept, ki ga je kuharski zvezdnik delil s svetom že pred nekaj leti in po katerem večinoma pripravljamo to mesno dobroto, temveč gre za temeljni postopek, ki pečenko ponese še stopničko višje.

Brina bo poskrbela, da bomo znanje o tej klasiki s francoskimi koreninami, ki nosi ime po Arthurju Wellesleyju, angleškem vojvodi iz Wellingtona, popolnoma usvojili. Za vse, ki je še ne poznate: pripravljena je iz najplemenitejšega dela govedine, ki ga ovijemo v plast gob, pršuta, palačink in listnatega testa.
Da pa bo druženje še bolj okusno, bomo skupaj skuhali še priloge in si v našem Studiu Odprta kuhinja že predčasno pričarali božično večerjo v malem. Več informacij o delavnici najdete TUKAJ - na spletni strani Odprte kuhinje.
Onaplus
Postanite naš naročnik in si zagotovite dostop tudi do zaklenjenih avtorskih vsebin.