Kremast hrenov namaz z mandlji
Če ste preizkusili že vse tradicionalne različice hrenovih namazov, letos pripravite tega. Kremast, bogat in pregrešno dober je.

Odpri galerijo
2 žlici surovega masla
3 žlice moke
1/2 l mleka
žlico sladkorja
limonino lupino
pest mandljev
2 žlici naribanega hrena
sol
Moko vmešamo v segreto surovo maslo, ko se speni, zalijemo z mlekom, dodamo sladkor in limonino lupino in kuhamo od 10 do 15 minut. Na koncu primešamo mandlje in hren ter po okusu solimo.
Moko vmešamo v segreto surovo maslo, ko se speni, zalijemo z mlekom, dodamo sladkor in limonino lupino in kuhamo od 10 do 15 minut. Na koncu primešamo mandlje in hren ter po okusu solimo.
Onaplus
Postanite naš naročnik, berite kakovostne vsebine z izključno avtorskimi članki. Prvih 14 dni je dostop brezplačen.