Predstavitvena informacija

Privoščite si počitek in umirite svoje življenje

Čeprav bi radi v kratkem dnevu opravili kar največ, ne smemo pozabiti, kako zelo pomembno je, da si vzamemo dovolj časa tudi za počitek.
Fotografija: S povezljivostjo različnih naprav dobimo še bolj natančne podatke, ki jih lahko izkoristimo sebi v prid. FOTO: Samsung
Odpri galerijo
S povezljivostjo različnih naprav dobimo še bolj natančne podatke, ki jih lahko izkoristimo sebi v prid. FOTO: Samsung

»Spanec je boljši kot žganec,« pravi slovenski pregovor, ki še kako drži. Dokazano je, da bi prej umrli zaradi pomanjkanja spanja kot pa hrane. Naši možgani sicer nikoli niso pri miru, se ne izklopijo in so tudi med počitkom aktivni pri urejanju spomina.

Hiter tempo življenja nas sili, da si moramo kdaj vzeti tudi čas zase in bolj umirjeno preživeti dan. Preutrujeno telo nas pripelje do izgorelosti ter slabega zdravja in počutja. Danes lahko svojo izgorelost in utrujenost tudi »izmerimo«. Če sledimo svojemu urniku z različnimi elektronskimi napravami, lahko dobimo zelo natančne podatke o svojem telesu, ki nam bodo v veliko pomoč pri organiziranju časa, spanja, dejavnosti in nemalokrat tudi prehrane. Pametni telefoni in druge naprave so resnično pametni, saj shranjujejo podatke, na katere sami nimamo veliko vpliva in jih sicer ne merimo čez dan. S povezljivostjo različnih naprav dobimo še bolj natančne podatke, ki jih lahko izkoristimo sebi v prid.

Galaxy Z Flip4 – priročna naprava, ki gre v vsak žep

Personalizacija je postala ena ključnih želja uporabnikov v svetu IT-naprav in pametni telefon Galaxy Z Flip4 omogoča prav to. Gre za napravo, ki najbolj izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Opremljen s 17-centimetrskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, zunanji pomožni zaslon meri le 4,82 centimetra in zmore ogromno novih funkcij za uporabnike. Prinaša namreč nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Ohišje naprave se ponaša s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki je opremljena tudi z revolucionarno funkcijo FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Prav tako ima Galaxy Z Flip4 ojačano baterijo 3700 mAh s podporo za super hitro polnjenje, tako da lahko napravo napolnite do 50 odstotkov v samo 30 minutah, kar zagotavlja brezskrbno dolgo uporabo.

Galaxy Z Fold4 – večopravilna zver, ki zmore vse

Za uporabnike, ki imajo raje večje zaslone ali pametne telefone, s katerimi lahko nadomestijo tablico ali celo računalnik, je Galaxy Z Fold4 prava tehnološka poslastica. Naprava, znana tudi kot večopravilna zver, še naprej sledi zapuščini svojega predhodnika. Galaxy Z Fold4 je pregiben pametni telefon, ki ga poganja zmogljiv nabor čipov Snapdragon 8+ Gen 1 z 19,3-centimetrskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz, zaradi česar bo prikazana vsebina še bolj impresivna. Poleg tega je prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Rezultat teh tehnoloških specifikacij je izboljšana funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost. Vključuje tudi podporo za pisalo S Pen, znano funkcijo Multi Active Window z boljšimi gibi potegov in novo, preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča preprost dostop do različnih uporabniških aplikacij. Kamere so prav tako nadgrajene s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Super Night Solution omejuje šum – vse za osupljive posnetke pri šibki svetlobi.

Nepogrešljiva serija pametnih ur Galaxy Watch5 in brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro

Čeprav sta pametna telefona Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 glavni zvezdi novega ekosistema Galaxy, je treba izpostaviti tudi serijo pametnih ur Galaxy Watch5 in brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro. Z razvojem pametnih ur Galaxy Watch5 in Watch5 Pro se je Samsung osredotočil na boljše razumevanje zdravstvenih potreb uporabnikov. Vsebujejo poseben senzor BioActive, ki s pomočjo enega samega čipa upravlja tri senzorje in tako meri optični srčni utrip, električni signal srca in analizo bioelektrične impedance. Ti modeli ur bodo popestrili vse fizične dejavnosti, vam pomagali vzdrževati kakovosten ritem spanja s funkcijo Sleep Sores in s povečano baterijo zagotavljali daljši čas uporabe naprave.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke imajo najudobnejšo zasnovo doslej, ki se še bolje prilega ušesom. Za kakovost zvoka skrbi funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, ki bo izboljšala uporabniško izkušnjo skupaj z možnostjo aktivnega odpravljanja hrupa za odstranitev zunanjega hrupa.

Ne glede na to, ali boste slušalke uporabili pri aktivnosti ali pa vam bodo pomagale, da se zazibljete v spanec, vas bodo gotovo navdušile. Prav tako kot ura, ki bo neopazno ves čas merila, kaj se dogaja v vašem telesu. Povežite jo z aplikacijo na telefonu in spoznajte, kako utrujeni ali spočiti ste resnično. Prepričani smo, da vas bo marsikateri podatek, ki ga bo ura poslala v aplikacijo na vaš telefon, presenetil. Hkrati pa boste lahko prilagodili življenjski slog in se kmalu počutili bolje.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

V prodaji

Ne spreglejte