Vsi imamo telefone. Ker ima telefon tudi tisti, ki cel dan dela za svoj pridelek, pa morda zvečer ne bo imel časa ali energije vnašati vsega na splet, so rešitev poenostavili. Zato ker je v resnici to zelo preprosto. Povej kaj ponujaš, pogledam če potrebujem, vidim, da si blizu in pokličem. To je vse. Brez provizij, brez plačila. Tako kot je prav. Brezplačno.

To je njihov prispevek k reševanju nehvaležne situacije v kateri smo se znašli. Od doma lahko naredimo veliko. OdDoma pa lahko poskrbi, da imamo vse kar potrebujemo. Eni na eni strani, drugi pa na drugi. Pomagajmo si in vse bo lažje.

Aplikacija je na voljo za android in iOS in poenostavlja stik med ponudniki in kupci. Kmetom, domačim pridelovalcem, gostincem in ostalim, ki ponujajo svoje dobrine, omogoča, da jih na zelo enostaven in hiter način pokažejo uporabnikom. Uporabniki, ki si nekaj želijo, lahko te dobrine z lahkoto poiščejo.

Iskanje dobrin je mogoče na dva načina. Prvi način je po lokaciji, kjer uporabnik v območju svoje lokacije poišče najbližje ponudnike. Drugi način pa je iskanje po dobrinah. Uporabnik lahko oba načina iskanja tudi kombinira med seboj, po nakupu pa mu jih dostavijo na dom, ali pa jih sam prevzame na dogovorjenem mestu.