Predstava Jamski človek živi že skoraj dvajset let, za vami je več kot 750 ponovitev. Jo danes igra isti Uroš kot tedaj? 

Ko sem začel igrati to predstavo, sem bil star 28, zdaj jih imam 47, marsikaj se je vmes zgodilo. Igram jo že skoraj pol življenja, seveda sem zdaj drugačen človek. Svet se je spremenil, jaz sem se spremenil, predstava ostaja enaka, besede so iste, moj odnos do njih je drugačen. Na stvari zdaj gledam drugače kot pri 28 letih, druge reči v predstavi me zabavajo. Je drugačna? Ne vem, najbrž. Vem pa, da je ključno, da si stoodstotno tam, ko to počneš. Če verjameš sebi, ti bodo verjeli tudi drugi. 

Ob vpisu na Akademijo mi je mama rekla: »Igralstvo je deroča voda. Moral boš paziti, da te ne spodnese.&la...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!