Želela sta si še enega otroka, no, pa sta dobila kar tri. Znameniti glasbenik Pharrell Williams in njegova izbranka Helen Lasichanh sta namreč nedavno povila trojčke!

Otroci so vsi zdravi in dobrega počutja, tako tudi mamica, srečna zakonca pa še vedno nista razodela niti spola niti imen novih družinskih članov. Znan ni niti točen datum rojstva trojčkov, tiskovni predstavnik srečnega para je sporočil le, da so na svet prijokali januarja. Pharrell in Helen sta še zaupala , da se je mlajših sorojencev izjemno razveselil osemletni Rocket, ki je bratca ali sestrico nestrpno pričakoval že dolgo. No, želja se mu je uresničila kar trikratno, otroškega živžava in direndaja v družinskem gnezdecu slovitega glasbenika in 36-letne manekenke ter modne oblikovalke tako zanesljivo ne bo manjkalo. 

Imena najmlajših družinskih članov bodo zagotovo izvirna, ugibajo oboževalci, zakonca se namreč rada osredotočata na vsebino in pomen: Rocketa sta tako poimenovala po mogočnem stroju, ki je sposoben leteti zelo visoko in doseči neverjetne cilje, kot je pojasnil 43-letni Williams. »Pri tem pa sem imel v mislih tudi Rocket Love Stevieja Wonderja, Rocket Man Eltona Johna in Rocket Herbijea Hancocka. Velike uspešnice mojih najljubših glasbenikov,« je povedal zvezdnik. 

Pharrell se rad spominja, da je Helen kar dolgo vabil na zmenek: lepotica se je takrat sestajala z drugim, zato jo je čakal kar dve leti! »Sploh mi ni odgovarjala na sporočila! Bil sem prepričan, da bi si me že zaradi slave in denarja želela vsaka, ampak me je naučila, da ni niti približno tako. Moral sem sprejeti, da je bila takrat z drugim in da je sploh ne zanimam,« se spominja Pharrell, ki je Helen potem le očaral in prepričal, da je pravi zanjo. Leta 2008 se jima je rodil Rocket, 2013. pa sta še dahnila usodni da.