Naravni stimulator za rast, gostoto in krepitev trepalnic Lux-Factor Eyelash je enostaven za uporabo, deluje pa že v dveh do štirih tednih. Z redno uporabo lahko dosežete tudi do 25 % daljše trepalnice, serum pa prav tako preprečuje lomljenje in izpadanje vaših naravnih trepalnic.

Kaja Jeromel o svoji izkušnji s serumom Lux-Factor Eyelash
»Takoj ko sem odprla paket, sem ugotovila, da ima izdelek odličen aplikator in da je odlično pakiran. Najbolj sem se bala prvega nanašanja, saj me je skrbelo, da bo dražil moje oči ali pa me bodo srbele, se mi solzile ali karkoli podobnega. Že pri prvem nanosu sem ugotovila, da serum izjemno dobro prenašajo in to je 4-tedensko testiranje le potrdilo.

Mislim, da je uporaba izjemno preprosta, saj je aplikator mehak in tanek, zato serum z lahkoto naneseš na zgornji/spodnji rob trepalnic.

Za še dodatnih 10 % popusta ob naročilu spodaj označenih izdelkov vpišite kodo: ONAPLUS

Izdelek sem si nanesla vsako jutro in vsak večer, saj sem se res veselila rezultata po 4 tednih testiranja. Zjutraj, ko sem si umila obraz, sem nanesla serum in si med tem umila zobe, nato pa sem se naličila. Všeč mi je tudi, da ga lahko uporabljaš sočasno z drugimi ličili in si tako vedno videti urejeno.

Že po prvem tednu testiranja sem opazila odlične rezultate. Vsak teden sem komaj čakala, da fotografiram svoje trepalnice in jih primerjam s fotografijo pred testiranjem. Po 4 tednih pa sem nad svojimi trepalnicami noro navdušena. Že 4-krat v zadnjem tednu sem doživela, da so me ljudje vprašali, ali sem šla na refill trepalnic in ali imam umetne. Že nenamazane so videti dolge in tako nisem več obsedena s tem, da bi si vsak dan nanašala maskaro.«

Kajine trepalnice pred uporabo seruma Lux-Factor Eyelash

Kajine trepalnice po 30 dneh uporabe seruma Lux-Factor Eyelash 

»Vedno sem imela kratke trepalnice, nanje nanašala po 5 maskar hkrati, zjutraj pa za vihanje in mazanje porabila od 10 do 20 minut. Zdaj maskare niti ne potrebujem, da so trepalnice videti dolge. Če pa si jo nanesem, pa mi to vzame mogoče minutko ali še manj in rezultat je veliko boljši. Moje trepalnice so neprimerljivo daljše kot pred testiranjem, pa tudi veliko gostejše. Zelo sem zadovoljna!«

Bi želeli tudi vi podaljšati svoje naravne trepalnice?

Za še dodatnih 10 % popusta ob naročilu spodaj označenih izdelkov vpišite kodo: ONAPLUS

Na spletni strani Lux-Factor.com ali telefonski številki 01 777 41 07 lahko serum Lux-Factor Eyelash naročite že danes s kar 30-dnevno GARANCIJO, kar pomeni, da lahko izdelek, če vam ne ustreza, v 30 dneh od prejetja paketa tudi vrnete, mi pa vam vrnemo denar.