Princ William in vojvodinja Kate pravzaprav prisegata na točno določeni pub, in sicer Old Boot Inn v vasici Bucklebury v angleški pokrajini Berkshire, kjer je odrasla vojvodinja. Tamkajšnji pub je še vedno priljubljen kotiček Katinih staršev Carole in Michaela Middletona, s svojim novim možem Jamesom Matthewsom pa ga rada obišče tudi njena sestra Pippa. 

In kaj je tako posebnega na Old Boot Innu? Dobra stara angleška hrana, Kate in William namreč z otroki tam pogosto zagrizejo v pastirsko pito. Lastnik puba Andre Claassen pa je prepričan, da kraljevi družinici veliko pomeni tudi občutek, da se lahko brez težav pomešajo med običajne ljudi. »Mislim, da jim je pri nas všeč tudi zato, ker jih ljudje tukaj pustijo pri miru,« je dejal za britanski časopis The Mirror. »Nihče jih ne nadleguje in prosi za selfije.« 

Čeprav je domačinom Kate in njena družina dobro znana, imajo otroci na vrtu puba priložnost, da se v miru igrajo. »Ko nas obišče George, ima vedno oblečeno kamuflažno obleko in vsi se moramo pretvarjati, da ga ne vidimo. Tudi Charlotte je srčkana, v vrtu se igra s hčerko moje partnerice Rebecce,« je razkril lastnik Claassen. 

Kraljevi očitno uživajo v enakih stvareh kot navadni smrtniki, kar je morda tudi razlog, da njihova prisotnost v Buckleburyskem pubu ne vzbuja prevelike pozornosti. »Nekoč je k nam zavil cel avtobus nizozemskih turistov, a jih ni nihče izmed njih prepoznal kot člane britanske monarhije, saj so videti kot vsaka druga mlada družinica,« je še prepričan gostilničar.   


Preberite še: 8 pravi, ki jih bo morala v šoli upoštevati prvošolska princesa Charlotte