Simone se bo pridružila šefinji kuhinje Dini s katero bosta do petka, 5. oktobra, pripravljali nekoliko drugačne jedi. »Izbrala sem nekaj, kar jaz zelo rada jem in ima nizozemski pridih, nadalje sem se odločila za lososa, ki sem ga pripravljala na MasterChefu, da bi šla malo izven okvirov vsakdanjega bo na meniju tudi kari,« je napovedala Nizozemka, ki se s kuhanjem ljubiteljsko ukvarja že več desetletji. Na MasterChefu je dosegla odlično tretje mesto, uvrstitev v veliki finale ji je namreč le za las ušla. 



Sodelovanje s z butičnim Hotelom Cubo je Simone pisano na kožo, saj rada kuha za manjše družbe in v goste na svoj dom pogosto vabi ljubitelje dobre hrane. »Hotel CUBO me že sam navdušuje, njihova kuhinja pa prav tako. Všeč je, da je vse skupaj na visokem nivoju,« se nizozemska kuharica, ki jo je pred 14 leti v Slovenijo pripeljala ljubezen do visokogorja in neokrnjene narave, veseli kulinaričnega izziva. Poleg glavnih jedi, vsak dan bo na sporedu nekaj drugega, pa bo poskrbela tudi za sladice. Seveda pa jed ni popolna brez zgodbe in navdiha, ki stoji za njo, zato se bosta tako Simone kor šefinja kuhinje Dina vsak dan tudi podružili z gosti v restavraciji in jim razkrili ozadje mojstrovin na krožnikih. 



Vas mika? Bi radi na lastnih brbončicah okusili Simonine stvaritve? Pred obiskom restavracije rezervirajte mizo na fnb@hotelcubo.com ali na telefon 01 425 6000.