Za Ono ste nekoč dejali, da je igralstvo posledica vaše osebnosti in ne nasprotno. Igralci se za svojo umetnost pogosto razgaljajo. Bi lahko torej rekli, da že po naravi ne skrivate svoje zasebnosti in jo radi delite z okolico?

Če govorimo o razgaljanju igralca, ga jaz podpiram le, če je v funkciji dramaturgije. Ne podpiram razgaljanja zaradi vzbujanja pozornosti ali prikrivanja pomanjkanja zgodbe. Kakršnega koli razgaljanja. Če govorimo o fizičnem razgaljanju, sem že v filmu Kajmak in marmelada pokazala, da nimam problema s tem, ker je bilo v funkciji zgodbe. Vrata v svoj zasebni svet pa odškrnem le takrat, ko se mi zdi potrebno, da kaj delim z ljudmi. Če želim ljudi z nečim razveseliti, mogoče navdihniti ...

V povprečju se Slovenija čuti v...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona, do katerih lahko zdaj dostopate po prijazni ceni
že za 1,40 € prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 31,90 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 39,20 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE