Predstavitvena informacija

Ženske hlače – trije nasveti, kako izbrati model, ki vam bo ustrezal

Z izbiro pravega modela hlač lahko poudarite svoje atribute in skrijete pomanjkljivosti.
Fotografija: FOTO: Envato
Odpri galerijo
FOTO: Envato

Številne ženske dandanes prisegajo na različne modele hlač, ki jih hranijo v svoji garderobi. Hlače so univerzalen kos oblačila, ki ga je mogoče skombinirati praktično k vsemu. Na trgu so na voljo različni modeli, ki so nadvse priljubljeni med pripadnicami nežnejšega spola. Zelo priljubljene so tudi kratke hlače, ki jih je prav tako mogoče kombinirati k večini kosov garderobe. Lahko jih nosite v elegantni, nekoliko bolj športni ali pa v preverjeni sproščeni urbani različici, kjer jim dodate majico ali trendovski top. Pestra ponudba majic za ženske je prav tako na voljo na spletni strani Answear.

Poiščite hlače, ki jih boste zlahka kombinirale

Preden se odločite za nakup novih hlač, se vprašajte, za kakšno priložnost jih pravzaprav iščete. Zelo pomembno je tudi, da pred tem pregledate svojo garderobo, da ne boste imele težav z iskanjem kombinacij. Spletna trgovina Answear.si na svoji spletni strani ponuja različne modele ženskih hlač (https://answear.si/k/zenske/oblacila/kratke-hlace), ki so primerne za vse generacije, priložnosti in modne sloge. Izbirate lahko med bogatim naborom barv, modelov in vzorcev, lahko pa se odločite tudi za nakup hlač priznanih modnih proizvajalcev. Nadvse pomembno pa je tudi, da izberete hlače, s katerimi boste kar najbolje poudarile svojo postavo. S pravo izbiro lahko namreč poudarite tiste atribute, ki jih želite poudariti, in prikrijete tiste, na katere morda niste tako ponosne. 

FOTO: Envato
FOTO: Envato

Hlače z visokim pasom priljubljene med vsemi ženskami

Nadvse priljubljene so denimo hlače z visokim pasom. Preboj na modne piste jim je uspel že pred časom, zdaj pa se vračajo v vsej svoji veličini. Takšen model je sicer nadvse priljubljen pri ženskah, ki želijo poudariti svoj pas, a nikakor ni rezerviran le zanje. Visok pas bo morda prikril kakšen odvečen centimeter ali dva, zato so take hlače nadvse priljubljene tudi pri mladih mamicah in vseh ženskah, ki iščejo hkrati trendovski in funkcionalen kos oblačila.

Izberite športne hlače, v katerih vam bo udobno 

Med nadvse priljubljenimi modeli kratkih hlač so tudi športne, ki jih lahko nosite ob športnih dejavnostih, zaželene pa so tudi v sproščenih kombinacijah za vsakdan. Čeprav so nadvse udobne in praktične, izberite model, ki vam bo ustrezal. Če imate nekoliko močnejša stegna, ni priporočljiv ozek model ali pa t. i. kolesarke, ki bodo poudarile prav vsak odvečen centimeter na trebuhu in stegnih. Izbirate lahko tudi med bermudami in nekoliko bolj ohlapnimi modeli športnih hlač, v katerih se boste zagotovo počutile bolj samozavestno in sproščeno.

Poletne hlače so lahko tudi elegantna izbira 

Ne nazadnje lahko izbirate še med različnimi poletnimi hlačami. Na voljo so različni modeli, barve in vzorci, lahko se odločite za kratke kavbojke, platnene hlače, hlače iz sijočih materialov ali pa izberete elegantne hlače v videzu umetnega usnja. Od priložnosti, za katero iščete hlače, je seveda odvisno, kateri model boste izbrale, toda kratke hlače so lahko tudi zelo elegantne. Izberete lahko nekoliko daljše kratke hlače do kolen, ki bodo v kombinaciji s suknjičem ali ohlapno srajco delovale zelo sofisticirano. V hlačah z nekoliko širšimi hlačnicami pa bodo vaše noge delovale tudi nekoliko ožje in daljše, kar je prav tako dobrodošlo za vaš videz.


Naročnik oglasne vsebine je Envato

V prodaji

Ne spreglejte