Kaj vas je navdihnilo pri oblikovanju za linijo Esmara?
Preden sem začela ustvarjati, sem imela v mislih osnovno žensko silhueto, ki ji ta wow učinek dajo materiali, ki sem jih izbrala. Na sebi imam povsem običajno krojen suknjič, a mu dodano vrednost da svetlikajoč se material. Oblečena sem v črne kavbojke in belo srajco. Nič neobičajnega. A ravno suknjič, ki ga nosim, da piko na i celotni opravi. Vsa oblačila, ki jih imam na sebi, vključno s čevlji, so dosegljiva za manj kot 65 evrov. Naredila sem kose, ki so udobni, a hkrati posebni. Enako velja za leopardjo linijo, v kateri najdete vse, od jaken do rut. In za tiste, ki jih živalski vzorci ne mikajo, sem naredila še črne kombinacije.

Industrija izbira obraz, telo, kaj naj bi prodajalo. Vesela sem, da se smernice spreminjajo. Oddaja M...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!