Odgovarjajo svetovalci pri Sten Time, ki so ponudbo v svojih poslovalnicah že prilagodili najnovejšim modnim zapovedim.

Nakit že od nekdaj velja za nepogrešljiv dodatek za popestritev videza vsake dame, še posebno pomembno vlogo pa igra v toplejših mesecih v letu. Z manjšo količino oblačil se namreč povečuje število kosov nakita, še posebej zapestnic in verižic, saj prav takrat pridejo še posebej do izraza in dodajo svoj nezamenljivi pečat.

Letos je še posebno v modi tako imenovani »layering«, ki pomeni nizanje različnih kosov nakita drugega za drugim, s čimer lahko ustvarimo popolnoma unikatno kombinacijo po svojem okusu.

V ospredju je nakit v zlati in rožnato zlati barvi, ki se poletni porjavelosti izvrstno poda, za tiste, ki prisegate na bolj klasičen in zadržan videz, pa srebrni nakit z modrimi kamni še vedno ostaja poletna modna zapoved.

Sicer so letos pri nakitu barve na prvem mestu – več ko jih je, bolje je, predvsem govorimo o živih, svetlih barvah, ki bodo pod poletnim soncem kar žarele.

Še vedno pa je v trendu tako imenovani personalizirani nakit, ki izraža vašo osebno noto – bodisi inicialko vašega imena, vaše astrološko znamenje ali pa vaš najljubši motiv, morda vašo najljubšo žival.

V poletnih mesecih seveda ne gre zanemariti nagležnic, ki so top poletni kos modnega nakita, saj jih v tem letnem času lahko nosite povsod – v sproščeni večerni toaleti, dnevni opravi ali pa v kopalkah na plaži. Tu še posebej izpostavljamo žive barve, posebno modre in turkizne tone, ki že sami po sebi kar kličejo po dolgih poletnih večerih ob morju.

Ob tako široki izbiri barv in tipov nakita pa se je včasih težko odločiti, kateri je pravi za vas in se bo na vaš slog kar najbolje podal. Tu vam priskočijo na pomoč svetovalke in svetovalci v poslovalnicah Sten Time, ki si bodo vzeli čas za vaša vprašanja in vam svetovali pri izbiri.

Ne glede na to, za kateri kos nakita se odločite, zagotavljajo, da najdejo takega, ki vam bo dobesedno pisan na kožo.


Naročnik oglasne vsebine je Sten Time