Predstavitvena informacija

Barvita in živahna poletna kopalna moda

Modni navdih, ki zaznamuje Liscino poletno modo, letos izžareva igro energičnosti in barvitosti.
Fotografija: Kolekcija kopalk Lisca za poletje 2023: edinstvena, drzna in samosvoja. Foto: Lisca
Odpri galerijo
Kolekcija kopalk Lisca za poletje 2023: edinstvena, drzna in samosvoja. Foto: Lisca

Poletje je pred vrati in z njim tudi misel na počitnice, dopust, morje … In kopalke. In oblačila, v katerih bomo brezskrbno uživali na plaži, pa tudi na sprehodih in pohajkovanjih po obmorskih ulicah. In kako izbrati prave, kaj nam prinašajo letošnji modni trendi? Pokukali smo tja, kjer je ponudba res pestra in tudi prežeta z aktualnimi smernicami na področju kopalne mode – v Liscino ponudbo.

Modni navdihi, ki zaznamujejo poletno modo, letos izžarevajo igro energičnosti in barvitosti.

Foto: Lisca
Foto: Lisca

Kot od kolekcije kopalk pričakujemo, Liscina tudi tokrat prinaša osveženo modno mešanico cvetličnih vzorcev, živalskih potiskov in enobarvnih plažnih različic. Pa vendar je kolekcija kopalk Lisca za poletje 2023 edinstvena, drzna in samosvoja. Nagovarja nas, da se zazremo vase in si tudi na plaži drznemo izraziti svojo bit – pa naj bo ta prvinsko divja ali harmonično izčiščena.

Kolekcija prinaša barvito, a nosljivo paleto preizkušenih krojev, od romantične sentimentalnosti v cvetličnih potiskih, prek spogledovanja s 70. – z eksplozivnimi barvami, nenavadnimi linijami in vzorci, s katerimi kljubujemo standardom, do drznih, prvinskih živalskih motivov, ki kličejo k prebujanju divje mačke v nas; in z barvno izčiščenimi, prefinjenimi modeli, ki čutno poudarjajo silhueto, predvsem pa nas nagovarjajo, da se poglobimo vase in poiščemo notranjo harmonijo.

Foto: Lisca
Foto: Lisca
Foto: Lisca
Foto: Lisca
Foto: Lisca
Foto: Lisca

Ne pozabite, da tokratno kopalno modo zaznamujejo močni vzorci, nenavadne kombinacije živahnih barv in motivov. Tokrat izraz »manj je več« nadomestimo z »več je več«. Obvezni del letošnje garderobe so tudi psihedelični vzorci #NewWave. Hipnotični tiski so tokrat dovoljeni od glave do pete.

Foto: Lisca
Foto: Lisca

Sodobni kroji, detajli in elegantne ženstvene linije odlikujejo Liscine kopalke in se lepo prilegajo postavi. V ponudbi zagotovo vsaka najde model zase. Izberete lahko živahne barve, eksotične cvetlične ali živalske potiske, ki spominjajo na tropske otoke, lahko pa najdete navdih v mornarskem slogu ali očarljivih marmornatih vzorcih – na voljo so kopalke, ki v vsaki ženski prebudijo notranjo čutnost. Posebni detajli, kot so prosojna geometrijska mreža in privlačni kovinski detajli, povzdignejo klasične kroje, da postanejo nepozabni ključni kosi poletne sezone. V ponudbi boste našle modele zase tudi tiste, ki ste ljubiteljice bolj umirjenih barv in enobarvnih različic.

Zgornje in spodnje dele kopalk lahko izberete ločeno in tako ustvarjate svojo najljubšo kombinacijo – po velikosti, barvah, vzorcih. Ne prezrite tudi modelov, ki pomagajo oblikovati telo – enodelnih različic, visokih hlačk in modrčkov kroja balkonet ali izvedbe push up …

 Foto: Lisca
 Foto: Lisca

Kopalke dopolnjujejo modni dodatki, s katerimi podobo na plaži atraktivno popestrimo, lahko jo spremenimo v dnevni »look« – za sprehode po mestu, koktajl zabave ali pa z nekaj stilskega poigravanja celo za nekoliko bolj prefinjene priložnosti. Tokratna kolekcija vsebuje tudi kose, ki presegajo sezonske omejitve in tako lahko postanejo del garderobe tudi v kasnejših sezonah. Liscina poletna kolekcija namreč čedalje bolj poskuša slediti smernicam trajnostne mode – s kakovostnimi materiali, ki zdržijo več sezon, z odličnimi kroji, ki jih po koncu dopusta ne boste več zavrgli, z modeli, ki jih z malce domišljije lahko nosite tudi za v službo ali celo v različnih letnih časih. In tudi Lisca v ponudbo vključuje čedalje več serij, ki so izdelane iz recikliranih materialov.

Foto: Lisca
Foto: Lisca
Foto: Lisca
Foto: Lisca
Foto: Lisca
Foto: Lisca


Naročnik oglasne vsebine je Lisca

V prodaji

Ne spreglejte