Na irsko turnejo je Harryjeva soproga sicer povabila kar 11-člansko spremstvo, ki je vključevalo tudi priljubljenega britanskega frizerja zvezdnic Georga Northwooda, a vizažistke ali vizažista med njimi ni bilo. Daniel Martin, umetnik ličenja, ki je z Meghan sodeloval za njeno poroko, je namreč svojim oboževalcem razkril, da se je Meghan na tako pomembnem uradnem obisku ličila sama. »Jaz je nisem, ampak saj ji gre ličenje res dobro od rok, kajne?« je komentiral. 


Foto: AP


36-letna vojvodinja prisega na naraven videz, ki ga je vizažist ustvaril tudi na njen poročni dan. Takrat sta se želela oddaljiti od trendov, ki trenutno vladajo v svetu dekorativne kozmetike. Contouring (senčenje), strobing (osvetljevanje), umetne trepalnice in drugi pretirani učinki, ki so hit na instagramu in jih obožujejo zvezdnice čez lužo, Meghan ne ganejo preveč. 


Foto: PA


Američanka raje poudari svoje naravne značilnosti, denimo pegice, katere naravnost obožuje. Skrivnost njenega mejkapa je torej lahkotna in skoraj prosojna podlaga, rahel nanos rdečila za lica, ki poskrbi za videz zdrave in sijoče kože, nude in nežno rožnati odtenki rdečil za ustnice ter preprost nanos maskare.  


Foto: Reuters


Lepotna samostojnost vojvodinje Sussekške pa ni novost na britanskem dvoru. Že Kate je pred leti navdušila navadne smrtnice, ko je razkrila, da si je mejkap na svoj poročni dan ustvarila sama. Soprogi britanskih princev Williama in Harryja imata tako veliko skupnega. Tudi ljubezen do tenisa. V soboto popoldne se bosta namreč skupaj udeležili ženskega finala v Wimbledonu, ko bo nastopila tudi teniška zvezdnica Serena Williams, velika prijateljica vojvodinje Meghan, ki je Američanki srečo v kraljevem zakonu zaželela tudi kot gostja na njeni poroki. 


Foto: AP