Za malenkostmi, ki bodo njej in njenim dragim polepšale praznike, pogosto brska kar s pametnim telefonom, saj je že z njim možno kupiti praktično vse. Na spletu namreč najde tako izbrano negovalno kozmetiko kot vrhunske modne kose in darila. Zaupala nam je tudi, s čim se najraje razvaja.

 

Praznična pošiljka iz Londona

Nika, ki slovi po svojem prefinjenem in ekstravagantnem slogu, je velika ljubiteljica angleških blagovnih znamk, zato si marsikaj naroči tudi naravnost iz Londona. Pri tem ostaja povsem mirna in brezskrbna, saj nakupe opravlja z mobilno denarnico NLB Pay, s katero je plačilo enostavno, varno in hitro.

Vanjo si lahko po potrebi naložite tudi NLB Plačilne kartice Maestro, Mastercard in Visa ter na izbranih brezstičnih avtomatih dvignete gotovino. »Preprosto fantastično, moji nakupi še nikoli niso bili tako enostavni in hkrati zelo elegantni, saj lahko vse, kar želim, varno kupim z le nekaj potezami,« navdušeno pripoveduje.Elegantni in enostavni nakupi

Če se tudi vi z veseljem razvajate s spletnimi nakupi, gotovo že poznate postopek vnašanja podatkov plačilnih kartic v spletno trgovino ponudnika in potrjevanje nakupa s številčno kodo, ki jo prejmete v SMS-sporočilu.

Od novega leta bo potrjevanje nakupa zahtevalo večstopenjsko avtentikacijo. Imeli boste možnost, da spletni nakup potrdite v mobilni denarnici NLB Pay, kadar vaša pametna naprava omogoča prepoznavo prstnega odtisa, prepoznavo obraza ali pa s štirimestnim geslom. Vsi uporabniki NLB Pay lahko svoje spletne nakupe že potrdite z biometrijo v mobilni denarnici.


Varnost je vedno na prvem mestu

Mobilna denarnica NLB Pay omogoča tudi upravljanje varnostnih nastavitev NLB Plačilnih kartic, saj lahko v njej kar sami omejimo njihovo uporabo. Uporabo izbrane kartice namreč lahko zaklenemo za posamezni način uporabe, na primer za tistega, ki nam povzroča največ skrbi: za plačila na spletu, plačila v tujini ali za dvig gotovine na bankomatih.

Kartico lahko tudi povsem zaklenemo. Omejitve veljajo za plačevanje tako z mobilno denarnico kot s fizičnimi karticami. Omejitev uporabe kartice začne veljati takoj. Ko jo želimo spet uporabljati, pa jo preprosto odklenemo in že je nared.

Aplikacijo NLB Pay si lahko uporabniki banke NLB naložite popolnoma brezplačno v trgovinah Google Play in App Store.