Sončni žarki nas lahko ujamejo nepripravljene – svoje sledi pustijo na nas tudi v oblačnem vremenu, kljub senci, dosežejo nas skozi okno. Zato uporaba kreme z zaščitnim faktorjem ni nujna le, kadar sonce močno pripeka ali se odpravljamo na plažo, temveč naj postane vsakodnevna navada za ohranjanje lepe, čvrste kože, preprečevanje prehitrega staranja in nastanka kožnih bolezni ter skrb za ravno pravšnjo porjavelost.

In če sta vam poležavanje na plaži in sončenje blizu ali ne, sledite priporočilom in se soncu ne izpostavljajte po nepotrebnem med 11. in 16. uro, ko je najmočnejše. Tudi zunaj tega časovnega okvirja boste namreč lahko ujeli zadovoljivo količino vitamina D in pridobili enakomerno zagorelo privlačno polt.

Vaši najboljši prijatelji pri tem bodo izdelki za samoporjavitev iz nove Afroditine kolekcije Art of Tanning Afrodita Professional, saj z njimi zagorelosti ne boste le pridobili, temveč jo tudi ohranjali vse leto – celo brez izpostavljanja sončnim žarkom. Da dosežete želeni učinek, priporočamo, da jih med seboj kombinirate.

Posvetite dragoceni čas skrbi zase in uživajte v lepotnem ritualu v naslednjih korakih:

Priprava kože

Da bo koža bolj dovzetna za porjavitev, ta pa bolj enakomerna, z nje najprej odstranimo odmrle celice. Piling za obraz in telo ART OF SPA Sunny Mango Afrodita Professional bo poleg tega spodbudil mikrocirkulacijo in vas pobožal z nežnim vonjem manga. Dlani, komolce, kolena in stopala namažite z vlažilnim sredstvom, ki ne vsebuje olj, saj je tam koža bolj suha in lahko absorbira več izdelka.

Nanos samoporjavitvenega losjona

Na čisto in dobro osušeno kožo nanesite Art of Tanning Afrodita Professional samoporjavitveni losjon za obraz in telo. Narejen je na osnovi 100-% naravnega samoporjavitvenega kompleksa. Koži brez izpostavljanja UV-žarkom daje enakomeren, zdrav, sijoč ten; poleg tega se hitro vpije in ni masten. Najboljša novica pa je, da stopnjo zagorelosti določite sami s ponovitvenimi nanosi vsak dan, dokler ne dosežete želene potemnitve. Za ohranjanje zagorelosti ga nato nanašajte ena- do dvakrat tedensko. Po uporabi si temeljito umijte roke.

Nega in ohranjanje zagorelosti

Za dolgotrajno ohranjanje zagorelosti vam bo v pomoč nežna Art of Tanning Afrodita Professional čistilna pena za obraz in telo z vonjem sočnega manga, ki ne vsebuje tenzidov. Uporabite jo lahko tudi pod prho.

Vlaženje 

Pomemben del nege kože je tudi vlaženje. Art of Tanning Afrodita Professional meglica za obraz in telo z vonjem manga in zlatimi pigmenti bo kožo intenzivno navlažila in poskrbela za »vau učinek«, ki jo bo naredil opazno in sijočo.

Učinek predhodne nege bo še okrepilo maslo za telo ART OF SPA Afrodita Professional Sunny Mango Light za telo z lahko, hitro vpojno teksturo, ki bo kožo še dodatno navlažilo in omehčalo.

Poletni hit v profesionalni različici

Če prisegate na naravno pridobivanje zagorelega videza – s pomočjo sončnih žarkov – vas bo s hitrim in učinkovitim delovanjem navdušila NOVA ART OF TANNING »Hello Summer« MARMELADA ZA TELO v profesionalni različici z eksotičnim vonjem manga in s čudovitimi zlatimi pigmenti za bleščeč videz kože. Ob novi formuli za še hitrejše in intenzivnejše pridobivanje privlačno zagorele polti pa ne pozabite na souporabo zaščitne kreme za sončenje.

Pot do zagorelosti še nikoli ni bila tako enostavna! Poiščite linijo Art of Tanning Afrodita Professional v Afroditini spletni prodajalni ter Afroditinih lepotnih centrih in prodajalnah v Ljubljani (Kongresni trg 15) in Rogaški Slatini.